Leden motorclub No Surrender aanwezig tijdens uitvaart bekende Klarendaller

Leden motorclub No Surrender aanwezig tijdens uitvaart bekende Klarendaller

De leden van de bekende motorclub No Surrender zullen maandagmiddag aanwezig zijn tijdens de uitvaart van de bekende Arnhemmer Theo Hartemink. De motorclubleden gaan als alles doorgaat meerijden met de rouwstoet van de overleden Klarendaller. Voor zover bekend worden er geen maatregelen genomen door de politie. (foto: screenshot youtube)


Laatste wens overleden Arnhemmer
Volgens verschillende berichten zou de dochter van Theo Hartemink, Mandy, hierom gevraagd hebben. De bekende Arnhemse powerlifter zou als laatste wens graag gewild hebben dat hij bij zijn uitvaart begeleid zou worden door motorrijders. Hartemink was zelf geen lid van No Surrender. Via een facebook-bericht werd dit opgepakt door een lid van de motorclub.

Aantal motorclubleden niet bekend
Om hoeveel motorrijders het gaat is niet bekend. Verwacht wordt dat tientallen No Surrender leden rond 14.30 uur naar de Klarendalseweg 419 komen om van daaruit te rijden naar Moscowa. Op dit adres woonde de overleden Klarendaller eerst.

Bekende Klarendaller
De overleden Klarendaller was een bekende in Arnhem en in de wijk Klarendal. Volgens velen was hij een echte en een bekende Arnhemmer. Hij had met iedereen in de wijk altijd goed contact.
Reacties