Nieuwe club voor beste Turkse doelman van Arnhem

Nieuwe club voor beste Turkse doelman van Arnhem

Sinan Bagci is na het terugtrekken van Babberich uit de competitie druk bezig geweest met gesprekken over een transfer naar een nieuwe club. De beste Turkse doelman van Arnhem voerde gesprekken met verschillende clubs en lijkt voor 99,9% akkoord te zijn met SC Oranje. (foto: HetGeldersevoetbal.nl)
Bagci traint mee met SC Oranje
Doelman Bagci traint inmiddels al mee met SC Oranje, maar mag nog geen officiele minuten spelen voor de club uit Arnhem-Zuid. De oude club van Bagci (Babberich) doet niet meer mee aan de competitie omdat ze geen eerste elftal meer hebben. Veel spelers weigerden namelijk nog te spelen omdat Babberich geen vergoedingen meer kon betalen aan de spelers.

Overschrijving nog niet afgerond
De KNVB kan de overschrijving van Bagci en zijn teamgenoten niet in behandeling nemen omdat Babberich pas in maart failliet wordt verklaard. De KNVB haalt een elftal pas uit de competitie als het elftal twee keer niet is komen opdagen. De wedstrijden van Babberich op 29 januari (vs Rheden) en 5 februari (vs WAVV) moeten dus nog eerst afgewacht worden alvorens Sinan Bagci en anderen een goedkeuring kunnen krijgen voor een overschrijving.

Babberich en SC Oranje hebben wel een akkoord gegeven voor de overschrijving van de Turkse doelman.De bal ligt nu bij de KNVB.
Reacties


Tags assigned to this article:
BabberichSC Oranjesinan bagci