VIDEO Restaurant Troya heeft ‘Nusr-et’ chef koks in eigen huis

VIDEO Restaurant Troya heeft ‘Nusr-et’ chef koks in eigen huis

Het restaurant Troya heeft zijn eigen ‘Nusr-et’ chef kok in huis en showt zijn kunsten.

Troya Arnhem
De jonge kok van Troya Arnhem, Fatih Bulut, gaat de ‘concurrentie’ aan met de wereldberoemde Nusr-et. Fatih Bulut komt uit een ondernemende familie die tevens ook in de voetbalwereld ook het nodige heeft laten horen en zien. Zo heeft de neef en eigenaar van Troya Hektor, Hulusi Bulut, het nodige bereikt op voetbalgebied. In het filmpje hieronder is te zien hoe Fatih zijn kunsten in de keuken van Troya Arnhem heeft laten zien.

Troya Hektor Dieren
Nadat Fatih Bulut zijn kookkunsten heeft laten zien in Arnhem, kan de chef kok uit Dieren niet achterblijven. De koks van beide restaurants hebben Nusr-et goed bekeken. De kok uit Dieren ‘Cumhurbaba’ weet wel wat hij met een stuk vlees kan doen. Verwacht wordt dat de volgende filmpjes worden zoals het bezoek van ‘Nicolette van Dam die persoonlijk een show van Nusret kreeg in Istanbul.
Reacties