BEELDEN Oud-D66’er nieuwste fractievolger van Verenigd Arnhem

BEELDEN Oud-D66’er nieuwste fractievolger van Verenigd Arnhem

Oud-D66 kandidaat Maarten Venhovens is sinds maandag beeidgd als fractievolger van Verenigd Arnhem. Hij zal de fractie van fractieleider Kursat Bal gaan ondersteunen. Hij kreeg in 2014 onvoldoende stemmen om namens D66 in de gemeenteraad van Arnhem te komen.
Opvallende naam
Venhovens is een opvallende naam, niet alleen omdat hij in 2014 nog kandidaat-raadslid was voor D66. De ondernemer, bekend van ‘Ik hou van Arnhem’ was al geruime tijd betrokken bij de jongste fractie van de gemeenteraad van Arnhem. Als fractievolger heeft Venhovens veel ruimte tijdens vergaderingen om de partij te vertegenwoordigen. Hij heeft alleen geen recht op stemmen tijdens raadsvergaderingen.

Actief bij studentenorganisaties
Voor zijn actieve periode as fractievolger in de Arnhemse raad was hij actief als penningmeester van Stichting Pestvrij Nederland. Ook was hij in de afgelopen jaren actief als bestuurslid bij verschillende studentenorganisaties.
Reacties