Arnhemse moskee presenteert indrukwekkende cijfers tijdens ledenvergadering

Arnhemse moskee presenteert indrukwekkende cijfers tijdens ledenvergadering

Zondag 29 januari was een bijzondere en unieke dag voor de HDV Turkiyem moskee en haar leden. Het nieuwe bestuur, onder leiding van voorzitter Galip Aydemir, presenteerde de ‘jaarcijfers’ en nieuwe projecten tijdens de Algemene Ledenvergadering. De resultaten waren indrukwekkend en zeer positief. (foto: Facebook/TurkiyemMoskee)

Ledenaantal gestegen met 126%
Sinds het nieuwe bestuur is aangetreden hebben er zichtbare veranderingen plaatsgevonden bij de grootste moskee organisatie van Arnhem. Het ledenaantal, bij de moskee in Presikhaaf, is dankzij een ledencampagne sinds mei 2016 met 126% gestegen naar 529 leden.

Veel nieuwe projecten
Het bestuur heeft in de afgelopen zes maanden, samen met veel vrijwilligers, ook gewerkt aan projecten om het een en ander op orde te krijgen bij de Turkiyem moskee. Zo zijn de structurele inkomsten verhoogd en zijn er veel nieuwe projecten gestart waaronder; activiteiten voor jongeren/ouderen en het nemen van energiebesparende maatregelen.

De aanwezige leden waren positief verrast toen de jaarcijfers openbaar werden gemaakt. ‘Er is weer leven in de brouwerij’, aldus een van de aanwezigen. Na afloop van de presentatie was er gelegenheid voor het stellen van vragen en werden de aanwezige bestuursleden bedankt voor hun inzet en bijdragen.

Reacties