Politie Arnhem pakt eerste cocaïnedealer van 2017 op

Politie Arnhem pakt eerste cocaïnedealer van 2017 op

De politie in Arnhem-Noord maakte bekend dat gisteren een cocaïnedealer werd opgepakt. Dit si dan ook meteen de eerste van 2017.
12 cocaïnedealers opgepakt
Waar de dealer en hoe hij is opgepakt werd niet bekend gemaakt. Hij zit in ieder geval nog even vast. Wel werd er melding gedaan over een ‘kop’ in een lokale Arnhemse krant, dat Arnhem de beste cocaïne van Nederland zou hebben. In 2016 werden dan ook 12 cocaïnedealers opgepakt.

Celstraffen vanaf 1 jaar
De cocaïnedealers van 2016 kregen allemaal verschillende celstraffen van 1 tot 2,5 jaar. 110 ‘afnemers’ van cocaïne kregen een visitatie van de politie inzake het gebruik van cocaïne, dat nog steeds gewoon verboden is.

135 meldingen van hennepkwekerijen
In 2016 heeft de politie in Arnhem-Noord ook 135 meldingen van hennepkwekerijen onderzocht. Op 69 locaties werd daadwerkelijk ook een kwekerij aangetroffen door de politie. In 20 gevallen waren de agenten te laat, omdat alles al was opgeruimd.
Reacties


Tags assigned to this article:
cocainedealerhennepkwekerijPolitie Arnhem