Ook Arnhemmers gewaarschuwd voor zeer gevaarlijke ‘zombiedrug’ Flakka

Ook Arnhemmers gewaarschuwd voor zeer gevaarlijke ‘zombiedrug’ Flakka

De politie in Nijmegen maakte dinsdag melding dat ze de eerste dealer in de ‘zombiedrug’ Flakka had opgepakt. Mogelijk was deze melding te overhaast omdat nog steeds niet duidelijk is of het om de ‘zombiedrug’ flakka ging.




Vermeende dealer zit vast
De dealer zit vast na een tip van Alberto Stegeman van Undercover in Nederland. Die tipte de politie over een drugsdeal in Nijmegen. De aanhouding werd dan ook gedaan toen een drugsdeal plaatsvond, alles werd ook opgenomen door een cameraploeg van Undercover in Nederland. De politie heeft inmiddels een stap terug gedaan omdat niet zeker is of het om ‘Flakka’ gaat. De dealer zit nog wel vast vanwege drugsbezit.

Mogelijk ook al in Arnhem
Nijmegen ligt niet ver van Arnhem waardoor de kans groot is dat deze goedkope ‘zombiedrug’ ook in Arnhem te verkrijgen is. Het is daarom dan ook van levensbelang om direct melding te maken bij de politie van verdachte situaties over deze ‘zombiedrug’.

Flakka blijft levensgevaarlijk
Als mensen Flakka innemen gaan ze hallucineren en leven ze in een totaal andere wereld. De drug zorgt er ook voor dat mensen die het gebruiken zich gedragen als een ‘zombie’ en levensgevaarlijke handelingen uitvoeren. Gebruikers raken volledig buiten zichzelf en wanen zich onkwetsbaar.








Geverifieerd door MonsterInsights