Politie treft mogelijk gestolen sieraden aan

Politie treft mogelijk gestolen sieraden aan

De politie in Arnhem-Noord maakte woensdagmiddag melding van een bijzondere vondst. (foto: Politie Arnhem-Noord)

Sieraden afgegeven op politiebureau
Op het politiebureau in Arnhem werden na de middag sieraden afgegeven. De politie maakte niet bekend wie deze sieraden heeft afgegeven. Wel werd er bekend gemaakt dat het mogelijk om sieraden gaat die afkomstig zijn van diefstal.

Aparte foto van horloge
Een foto van een horloge werd ook extra toegelicht omdat de agenten ervan uit gaan dat dit mogelijk een persoonlijke cadeau is geweest gezien de tekst op de achterkant. Waar de sieraden eventueel gestolen zijn is ook niet bekend.

Mocht u sieraden herkennen, neem dan direct contact op met de politie. Of met degene waarvan je denkt dat hij of zij de eigenaar is.


Reacties