VIDEO Zware wapens als AK-47 en Kalasjnikov gestolen uit een kluis

VIDEO Zware wapens als AK-47 en Kalasjnikov gestolen uit een kluis

Tijdens een inbraak in een woning zijn er zware wapens buitgemaakt.
Zware wapens
De politie geeft meer informatie vrij over de inbraak die tussen 18 en 21 november 2016 is gepleegd. Tijdens de inbraak zijn onder andere de volgende zware wapens uit de woning meegenomen: M16 Bushmaster, AK-47 en een Kalasjnikov. `

Grote problemen
De politie heeft grote zorgen over het verdwijnen van onder andere de wapens en schrijft het volgende: “Het kan tot grote problemen leiden als de wapens in verkeerde handen vallen”. Opsporing Verzocht besteedde eerder deze week ook aandacht aan de zaak, zie beelden hieronder.

Daders aangehouden
ER zijn nu zes mannen tussen de 17 en 24 jaar uit Nijkerk aangehouden die mogelijk betrekking hebben op de verdwijning van de zware wapens uit Nijkerk. Een particulier en eigenaar van de wapens heeft volgens de politie wel een vergunning. De politie maakte op 20 januari bekend dat een deel van de buit is teruggevonden. Gevonden buit gaat om sieraden, computers, een vuurwapen en munitie.

Reacties