Chico’s Place komt met unieke werkkleding

Chico’s Place komt met unieke werkkleding

De bekende Arnhemse broodjeszaak en grillhuis Chico’s Place heeft sindskort unieke werkkleding voor de medewerkers en Chico zelf.Alle medewerkers van Chico’s Place en Chico To Go zullen voortaan in gesponsorde outfits gaan werken tijdens werktijd. Het bedrijf heeft werkkleding geregeld met logo’s en bedrijfsnamen van leveranciers en andere samenwerkende partners.

Achterzijde Outfits

Van de groothandelaar tot aan de lokale meubelverkoper zijn verschillende bedrijven nu dagelijks te zien op de werkoutfits van Chico’s Place.

Verwacht wordt dat andere bedrijven ook snel zullen volgen als dit commercieel aanslaat. De V&D deed en de Media Markt doet ook iets gelijks. Door middel van een ‘Shop in Shop’ systemen krijgen bedrijven verkoopruimte in de winkel. Chico’s Place geeft deze bedrijven nu naamsbekendheid in heel Arnhem en omgeving.

Vanwege de locatie van Chico’s Place in het centrum van Arnhem krijgt het ook veel bezoekers van buiten de stad. Waardoor deze bedrijven extra opvallen.Reacties