PvdA’er Hafid Bouteibi valt DENK aan: ‘DENK leeft van angst’

PvdA’er Hafid Bouteibi valt DENK aan: ‘DENK leeft van angst’

De PvdA heeft er een nieuwe Marcouch bij voor het geval Marcouch met pensioen gaat of minder stemmen trekt omdat alle minderheden in Nederland massaal voor DENK gaan kiezen. 

Hafid Bouteibi emotioneel
Eindhovenaar Hafid Bouteibi was maandagavond heel emotioneel en deelde zijn eigen ‘mening’ over DENK nadat gisteren duidelijk werd dat allochtonen de PvdA massaal de rug gingen toekeren. Dit deed hij via facebook. Hij was het niet eens met DENK, ondanks dat heel Nederland er over nadenkt om niet meer te stemmen op de PvdA.
‘Vermeende verraders van de moslimgemeenschap’
Bouteibi heeft de afgelopen maanden veel gesprekken gevoerd met vrienden en kennissen na het zoveelste filmpje van DENK over ‘vermeende verraders van de moslimgemeenschap binnen de PvdA’. Onze PvdA-Marokkaan uit Eindhoven was van mening dat ‘DENK leeft van angst en als deze er niet is, dan heeft DENK belang bij het ontstaan van die angst. Het vergroot haar kans op een electoraal gunstig resultaat.’, aldus Bouteibi.

Bouteibi had zelf namelijk ‘onderzoek’ gedaan naar de reactie van moskeebesturen inzake beveiliging van moskeegebouwen. Dit gebeurde na de aanslag in Enschede. De moskeebesturen in Eindhoven hadden geen behoefte aan beveiliging en was het signaal van DENK in Eindhoven dus niet herkenbaar. Hij bleef erbij dat de PvdA een beter alternatief was voor alle Nederlanders. Check zijn volledige reactie hier.
Echte PvdA-Marokkaan
De PvdA-Marokkaan in Eindhoven vergat voor het gemak te vermelden: Dat DENK juist wel opkomt voor minderheden en krachtig reageert tegen de PVV, terwijl de PvdA’ers bezig zijn met andere dingen. Hij vergeet ook te vermelden dat door een stem op de PvdA Marcouch weer buitensporig politiegeweld en etnisch profileren kan bagatelliseren. Bouteibi vergat ook te melden dat  Asscher Turkse Nederlanders doelbewust ging stigmatiseren met allerlei flutonderzoeken en religieuze instellingen zonder grond verdacht maakte. En dat de andere PvdA-Marokkaan in Rotterdam weer hard kan schoppen tegen Moslims en allochtonen om carriere te maken!

Lang leve de Koning, democratie en de vrijheid van meningsuiting….Geverifieerd door MonsterInsights