BEELDEN Dikke Mercedes aangereden, dader rijdt gewoon weg

BEELDEN Dikke Mercedes aangereden, dader rijdt gewoon weg

Zaterdag 4 februari is een zwarte gloednieuwe Mercedes in Arnhem aangereden door een bestuurder van witte bestelbus. De auto is ook van de eigenaar van Restaurant Nisantasi aan het Gele Rijdersplein in Arnhem.

Boodschappen
De eigenaar van de Mercedes kwam hier pas later achter nadat hij boodschappen had gedaan bij Supermarkt Guven aan de Honigkamp. Op beelden van beveiligingscamera’s is te zien hoe de man tijdens het achteruit rijden tegen de Mercedes aanrijdt. De zwarte Mercedes beweegt zelfs zijn plek na de botsing en heeft veel schade. 

Bestuurder witte bestelbus rijdt door
Opvallend genoeg ‘merkt’ de bestuurder van de witte bestelbus niets op en vervolgt hij zijn weg zonder te stoppen. Kennelijk was hij ook niet op de hoogte van beveiligingcamera’s. De eigenaar van Restaurant Nisantasi maakte dan ook gebruik van Social Media om de beelden te delen met de hoop dat de bestuurder van de witte bestelbus gevonden kon worden voor een afhandeling van deze kwestie.

Enorme schade aan Mercedes
De schade aan de zwarte Mercedes is enorm. Om hoeveel schade het precies gaat is niet bekend. De eigenaar van de zwarte Mercedes hoopt dat het bericht vaak gedeeld wordt om zo de bestuurder van de witte bestelbus te vinden.

Reacties