GelreNieuws plaatst heftige foto’s van daders steekpartij Presikhaaf

GelreNieuws plaatst heftige foto’s van daders steekpartij Presikhaaf

De Arnhemse nieuwswebsite GelreNieuws plaatste zaterdag foto’s van de vermoedelijke daders van de steekpartij van zaterdagmiddag. 


Steekpartij op klaarlichte dag
De steekpartij dat zaterdagmiddag plaatsvond op klaarlichte dag aan de Vrij Nederlandstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf zorgde voor veel heftige reacties bij bezoekers van de verschillende winkels. Volgens verschillende bronnen ging het er heftig aan toe tijdens de steekpartij. De Vrij Nederlandstraat is vooral bekend als winkelstraat van de vele winkels waaronder; Turkiyem Market, Dekamarkt en een paar andere kleine winkels.

Politie vraagt om beelden
De politie vraagt inmiddels via social media of getuigen beeldmateriaal (foto en video) kunnen aanleveren waarop beelden te zien zijn van de steekpartij. Een oproep hierover werd zondagochtend gedaan door de politie.

Foto’s van daders
GelreNieuws heeft inmiddels wel foto’s van na de steekpartij geplaatst op haar eigen website. Van de vermoedelijke verdachten zijn alleen de gezichten onherkenbaar gemaakt. Klik hier voor de beelden.Geverifieerd door MonsterInsights