76.213 betalende bezoekers voor Luxor Live in 2016

76.213 betalende bezoekers voor Luxor Live in 2016

Met een totaal van maar liefst 76.213 betalende bezoekers mag het Arnhemse popodium Luxor Live het jaar 2016 op zijn minst bijzonder geslaagd noemen.




Trot op groei bezoekersaantal
Helemaal trots is de organisatie op de groei in het bezoekersaantal van 21% ten opzichte van het jaar 2015! Deze groei heeft betrekking op de bezoekers van zowel de concerten als de dansavonden in Luxor Live. De bezoekersaantallen van samenwerkingen met partijen als 8Bahn, Festival de Luie Hond en activiteiten buiten het pand zoals tijdens Koningsdag zijn niet meegerekend in bovengenoemde cijfers.

Diverse hoogtepunten
Hoogtepunten van het jaar waren zeer divers, voor zowel jong als oud en afkomstig van zowel lokale als internationale artiesten. Naast artiesten uit vertrouwde genres boorde Luxor Live een nieuwe doelgroep aan in het Americana genre waarvan plots internationale acts als Jimmy LaFave en Eilen Jewell in Arnhem te bewonderen waren.

Verwachting 2017
De verwachting voor het komende jaar is bijzonder positief en de stijgende lijn lijkt zich nu al voort te zetten. Op het huidige programma van Luxor Live zijn veel uitverkochte shows terug te vinden. In de eerste drie maanden van dit kalenderjaar staat de teller daarmee al op een record van negen uitverkochte shows waarvan zeven in de grote zaal. De concerten van artiesten als Waylon en Lisa Lois maar ook de dansavond Vunzige Deuntjes waren daarbij ook nog eens uitzonderlijk snel uitverkocht.





Tags assigned to this article:
cijfers luxorluxor arnhempop arnhemwaylon arnhem

Geverifieerd door MonsterInsights