BEELDEN Gestolen Porsche van overleden vader nog niet terecht

BEELDEN Gestolen Porsche van overleden vader nog niet terecht

Ze doen er alles aan om de auto terug te vinden. Een ‘onbetaalbare’ auto van de overleden vader van Desiree te Winkel.

Internetzoektocht
Desiree en haar schoonzus Moira doen er alles aan om de gestolen Porsche 911 Turbo van hun vader terug te vinden. Zo hebben ze op Facebook beelden vrijgegeven om de auto zo goed mogelijk te herkennen.

Beloning voor gouden tip
Mocht jij degene zijn die de gouden tip heeft om de auto terug te krijgen, krijg je daar een beloning voor van €5000,-. Hun bericht op Facebook wordt massaal gedeeld om deze mensen te helpen. Ook hebben ze nu een advertentie geplaatst op Marktplaats.nl om de kans te op het vinden van de auto te vergroten.

Waar en wanneer
Op 1 februari iets tussen 02.00 uur en 04.30 uur in de ochtend is de auto gestolen. De auto stond gestald bij het bedrijf van haar broer op het Euregiopark in Glanerburg. Hieronder de beelden van de auto en de link naar de advertentie van Marktplaats.

Klik hier om naar de link van Marktplaats te gaan.Reacties