BEELDEN MaşAllah wat een prachtige entree van de bruid en bruidegom

BEELDEN MaşAllah wat een prachtige entree van de bruid en bruidegom

Oldebeth Exclusive in Wehl was zaterdag getuige van een zeer bijzondere bruiloft van Zulal uit Vaassen en Taner uit Zutphen. De twee kozen er ook voor om hun bruiloft te houden bij Oldebeth Exclusive
Bijzondere bruiloft
De bruid en bruidegom hadden een bruiloft georganiseerd waarbij niet de hele avond lang werd gedanst. Zulal en Taner kozen ervoor om met Islamitische ‘songs’ binnen te komen en allerlei andere Islamitische rituelen uit te voeren. Het zag er allemaal uitgelikt uit, mede omdat de ambiance en sfeer bij Oldebeth Exclusive dit mogelijk maakt.

Fraaie binnenkomst bruid en bruidegom
Voor de rest was alles net zo goed geregeld als tijdens andere bruiloften bij Oldebeth Exclusive. Vooral de binnenkomst van de bruid en bruidegom was fraai en bijzonder. Echt een kippenvel moment voor velen. Check de beelden hierboven:


Geverifieerd door MonsterInsights