VIDEO Ex-Turkse Superboer wordt op een bijzondere manier gefeliciteerd

VIDEO Ex-Turkse Superboer wordt op een bijzondere manier gefeliciteerd

De inmiddels ex Turkse Superboer wordt op een bijzondere manier gefeliciteerd. De afstand is hier de reden van zegt Caner Cavlan zelf.

Caner Cavlan
Cavlan, geboren 05-02-1992, maakte in zijn jeugd de stap van V.V. Doetinchem naar DZC ’68 en vervolgens naar de jeugd van De Graafschap. Hij debuteerde in het seizoen 2011/2012 in het betaald voetbal namens De Graafschap tegen AZ. Vanaf het moment van debuteren tot en met eind seizoen 2014/2015 was Cavlan een van de favorieten onder de fans. Aan het einde van dat seizoen maakte hij de overstap naar de Eredivisieclub SC Heerenveen.

Heerenveen en Turkije
Caner Cavlan bleef de kleuren blauw wit dragen maar had een andere ’thuis’ en een ander logo. Hij tekende in juni 2015 bij SC Heerenveen een contract tot medio 2018. Bij zijn nieuwe werkgever debuteerde hij op 11 augustus 2015 tegen zijn oude club De Graafschap. In 2017 vertrok hij naar Turkije om op huurbasis uit te komen voor Şanlıurfaspor.

Verjaardag Caner
Gezien Cavlan op 5 februari jarig is, hoort daar ook de felicitaties bij. In Nederland zouden zijn vrienden ook bij hem langs kunnen, gezien de afstand is dat nu iets minder makkelijk. Zijn vrienden, familie en kennissen hebben hun best gedaan om hem toch niet helemaal alleen te laten voelen en hebben een videoberichtje geplaatst. Het antwoord van Cavlan op social media was dan ook alsvolgt: “ondanks dat ik niet bij jullie ben door werkomstandigheden?, voelt het na dit filmpje wel alsof jullie bij mij zijn. ik wil jullie allemaal een voor een bedanken. ik hou van jullie allemaal❤️❤️ Hieronder het videobericht.
Reacties