Bekende Turkse TV-zender gaat vanavond live uitzenden in Arnhem

Bekende Turkse TV-zender gaat vanavond live uitzenden in Arnhem

De Turkse zender Show-TV zal vanavond rond 19.00 uur in Arnhem zijn bij Chico’s Place om een opname te doen voor een tv-programma van de bekende Yunus Bulbul. Yunus Bulbul gaat met zijn programma ‘Europa Rondreizen‘ langs in verschillende Europese steden waar veel Turken wonen. Zo kwamen ze ook terecht in Arnhem.

Bekende Turkse tv-persoonlijkheden
De bekende Turkse acteur en zanger wordt vergezeld door een andere bekende Turkse filmacteur. Gokhan Guney is er ook donderdagavond bij als Chico’s Place en Arnhem gepromoot worden . Beide gasten werden gisteren al gespot bij de bekende grillhouse aan de looierstraat in Arnhem.




Nieuwe tv-programma van Yunus Bulbul
Chico’s Place maakte in een persbericht bekend dat de heren Yunus Bulbul en Gokhan Guney samen aanwezig zullen zijn tijdens de opnames die onder andere plaats gaan vinden bij Chico’s Place. Presentator Yunus Bulbul gaat mijn zien nieuwe tv-programma langs in verschillende Europese steden.

Gokhan Guney op de foto met fans

Wil je hier ook live bij zijn en de heren ontmoeten of om met ze op de foto te gaan? Kom dan vanavond (donderdag 9 februari 2017) naar Chico’s Place voor de opname van deze uitzending.






Geverifieerd door MonsterInsights