Politie dringend op zoek naar cruciale getuige van steekpartij in Presikhaaf

Politie dringend op zoek naar cruciale getuige van steekpartij in Presikhaaf

De politie in Arnhem is dringend op zoek naar een cruciale getuige van het steekincident van zaterdag 4 februari. Het steekincident gebeurde op klaarlichte dag aan de Vrij Nederlandstraat.

De politie is op zoek naar een blonde vrouw van rond de 35-45 jaar. Deze dame zou mogelijk waardevolle beelden hebben van het incident. Na het zien van de eerste beelden kwam de politie kennelijk tot de conclusie dat de vrouw nog beter zicht had dan andere getuigen.
Steekincident met enorme impact
Het incident vond zaterdagmiddag plaats, omstreeks 15.20 uur. Als gevolg moesten een 48-jarige vrouw en een 49-jarige man uit Arnhem voor controle naar het ziekenhuis. Deze man en een 62-jarige man uit Zevenaar werden aangehouden als verdachte. De politie startte direct na het incident een onderzoek. Getuigen werden opgeroepen om zich te melden. Ook werd gevraagd om filmpjes van het incident aan te leveren bij de politie.

Blonde vrouw met zwarte kleding
Op beelden die de politie tot nu toe kreeg, is te zien dat een onbekende vrouw tijdens het incident opnames maakt. Gezien de positie van de vrouw vermoedt de politie dat deze beelden zeer goed weergeven wat er is gebeurd. Daarom verzoekt de politie haar om zich te melden. De vrouw die de beelden maakt is circa 35/45 jaar, heeft blond los haar en droeg zwarte kleding.

Getuigenoproep
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000. Heeft u een filmpje van het incident en u heeft deze nog niet bij de politie aangeleverd? Dan kan dit via www.politie.nl/upload.


Reacties


Tags assigned to this article:
steekincidentsteekpartij presikhaaf