Veel Turkse Arnhemmers tijdens bruiloft familie Uzun

Veel Turkse Arnhemmers tijdens bruiloft familie Uzun

Veel Turkse Arnhemmers waren zaterdagavond aanwezig bij een bruiloft van Emre Uzun uit Arnhem en Havva Aydinli uit Apeldoorn. Emre Uzun is een broer van Ahmet en de bekende Arnhemse oud-voetballer Abdullah Uzun. 
Havva Aydinli schijnt ook, volgens bronnen uit Apeldoorn, een nicht te zijn van de Arnhemse huisarts Recep Aydinli. Bekende Nederlander Ayhan Tonca (Diyanet) was ook helemaal naar Druten gekomen om de bruiloft bij te wonen. Hamit Dilekci van WifiTime werd ook gespot in Druten.

De bruiloft van de bruid en bruidegom was in een zalencentrum in Druten waar veel gasten uit Arnhem en daarbuiten bij aanwezig waren. Zo kwamen we ook onder andere de trainer van het eerste elftal van Elsweide en veel spelers van verschillende elftallen van Elsweide tegen. Emre Uzun speelt namelijk in het tweede elftal van Elsweide met onder andere Feridun Karaman en Ismet Dilekci (eerste elftal). Ook Hakan Koprulu van verzekeraar BenimSigortam en zijn vrouw waren even langsgekomen.

O

Muziekgroep Gokkusagi zorgde voor achtergrondmuziek tijdens de bruiloft van Emre en Havva. Verder kwam een redactielid van HaberArnhem ook stervoetballer Harun Koprulu en zijn verloofde tegen.

De bruiloft was bijzonder fraai en zorgde voor leuke momenten. Zo werden de bruid en bruidegom overrompeld met vele cadeaus toen de gasten een voor een langs kwamen om de bruid en bruidegom te feliciteren. 

Reacties