Vier mannen beroven hennepkwekerij van 51-jarige man uit Arnhem

Vier mannen beroven hennepkwekerij van 51-jarige man uit Arnhem

Een 51-jarige man is vrijdagavond 10 februari in zijn woning aan de Patersstraat in Arnhem mishandeld door vier onbekende mannen.
Hennepkwekerij
In de woning aan de Patersstraat in Arnhem had de 51-jarige man een hennepkwekerij met ruim 140 planten. Toen de man rond 18:00 uur uit huis wilde gaan, stonden er vier onbekende mannen aan zijn deur die hem weer naar binnen dwongen.

Daders richten vuurwapen
Nadat ze de man naar binnen hadden gedwongen kreeg de man rake klappen door de daders en werd samen met zijn vriendin in de woonkamer geparkeerd. Terwijl een van de mannen de huiseigenaren ‘in de gaten’ hield, zorgden de andere mannen voor het transport van de hennep die in de slaapkamer stond. Nadat de daders met de planten ervan door waren gegaan, sloeg de vrouw alarm. Nadat de politie ter plaatse was zagen ze de verwondingen van het slachtoffer en zorgen ervoor dat hij over werd gebracht naar het ziekenhuis. Na de behandeling is het slachtoffer aangehouden voor de hennepkwekerij in zijn huis.

Signalementen daders
De politie beschikt over weinig signalementen van de vier overvallers. De daders hadden hun gezichten grotendeels bedekt en droegen donkere kleding. Wel is duidelijk dat het vermoedelijk om drie getinte en één blanke man ging. Bij het verlaten van de woning moeten de daders volle en/of grote tassen bij zich gehad hebben waar de hennep in zat, zo laat de politie weten.Reacties