Baltovenaar neemt op opmerkelijke wijze afscheid van OBW

Baltovenaar neemt op opmerkelijke wijze afscheid van OBW

Baltovenaar Fatih Ilkhan
De 22-jarige Fatih Ilkan kennen we in de voetbalwereld als de baltovenaar. We keennen hem niet alleen van de velden in Zevenaar en omgeving. Hij is ook onderdeel van het team Pelota als Freestyle voetballer en techniektrainer. Ook was hij vorig jaar te zien op de wereldbekende “Got Talent” in Turkije genaamd ‘Yetenek Sizsiniz’ waar hij de nodige kunstjes heeft laten zien. Hij presteert niet alleen met sport maar ook met zijn studie aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen.

Wegen scheiden definitief
Het vertrek is definitief. De baltovenaar keert niet meer terug op de velden van sportpark Hengelder en heeft na het afscheid nemen van zijn ploeggenoten zijn uitschrijving zwart op wit gezet. Door opmerkelijke reden kon de tweedeklasser het niet goed vinden met Ilkhan. “Het vooelt wel dubbel. Na zo’n lange periode bij een club te zijn voelt het een beetje dubbel. Aan de ene kant doet het pijn maar aan de andere kant zie ik het als een mooi moment voor een nieuwe uitdaging”, zo laat Ilkhan weten.

OBW over Ilkhan
De baltovenaar heeft een duidelijke mening over de kritiek van de club OBW uit Zevenaar. “Ze hebben mij niet respectvol en zelfs onbeschoft behandeld. Ik heb in de afgelopen jaren mijzelf alleen maar positiever laten zien. Sommige punten waren voor de trainer storend maar hier hadden we duidelijke afspraken over. Ik ben vooral van het voetballen, de derde helft met een pils laat ik over aan anderen. Ik houd niet van alcohol en kom ook niet graag in ruimtes waar (veel) wordt gedronken. Dit is een voorbeeld wat op den duur is gaan wrijven bij de staf” zegt de Zevenaarder.
Carrière Fatih Ilkhan
Fatih is heel duidelijk over zijn toekomst en zegt dat hij niet stil gaat en kan zitten. Hij verwacht zelf nog hogerop te komen in de voetbalwereld. “De ervaring die hij in 2013 gedurende een half jaar geeft opgedaan voor het beloftenteam van het Belgische Royal Antwerp FC heb ik ook in de pocket. Ik ben ouder, wijzer, serieuzer en ambitiuzer dan voorheen. Door deze eigenschappen hoop ik snel ergens de kans te krijgen om mezelf te bewijzen en sta hierdoor ook open voor aanbiedingen. Fatih zal zelf doorgaan om op zijn Instagramaccount: fatihilkhan10 de nodige skills te laten zien.

Reacties