Inbraak in auto van Turkse ondernemer uit Presikhaaf

Inbraak in auto van Turkse ondernemer uit Presikhaaf

Vannacht is er in de auto van een Turkse ondernemer uit Presikhaaf ingebroken. De ondernemer die bekend is met het verkopen van matrassen en boxsprings was verbaasd toen hij zijn bedrijfswagen in de ochtend terugzag.
Ruit ingeslagen
De Arnhemmer had zijn auto geparkeerd aan de honigkamp in Presikhaaf en ontdekte in de ochtend dat zijn ruit was ingeslagen. Behalve een kapotte ruit miste hij ook nog heel veel spullen die waren meegenomen. Wat er precies gestolen is werd niet bekend gemaakt.

Veel inbraken laatste tijd
De laatste tijd worden er veel autoinbraken gepleegd in Presikhaaf. Mogelijk heeft dit een verband met autobranden in de wijk, alhoewel het de laatste weken weer rustig is. De Arnhemmer vraagt zich ook af of verdachten van eerdere vergelijkbare zaken al zijn opgepakt?

Reacties


Tags assigned to this article:
autoinbraakPresikhaafTurkse ondernemer