Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

De Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft zondagmiddag  tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Atilla Tasdemir is gekozen als nieuwe voorzitter en kreeg brede steun van de aanwezigen tijdens een ledenvergadering in Arnhem. Zijn team met nieuwe bestuursleden is veel jongere dan bij voorgaande besturen.

Tasdemir nieuwe voorzitter
Tasdemir volgt Ahmet Ekinci op die niet meer beschikbaar was voor een nieuwe periode. Tasdemir is een bekende in Arnhem. De ICT’er was al vice-voorzitter in het vorige bestuur en is een van de jongste gezichten van de Arnhemse vereniging.
Landelijke functie
De Arnhemse vereniging heeft ook een landelijke functie voor alle dorpsgenoten die van oorsprong uit Bektasli (Yozgat) komen. De vereniging organiseert jaarlijks allerlei bijeenkomsten voor de achterban en leden. De activiteiten vinden normaal plaats in Arnhem of omgeving.

Veel activiteiten
Om elkaar te blijven ontmoeten en te netwerken worden er regelmatig ‘bingo-avonden’, biljarttoernooien en cigkofte-feesten georganiseerd voor de leden. Arnhemmer en scheidsrechter Ali Bozdag is de langstzittende voorzitter van de vereniging. Hij was van 1999 tot en met 2006 voorzitter. En van 2010 tot 2012 was hij ook voorzitter.

Nieuwe bestuursleden
Het nieuwe bestuur van de vereniging ziet er alsvolgt uit: Atilla Tasdemir, Emir Karaer (vice-voorzitter), Emrullah Becerikli (Secretaris), Burak Ulubaş (Vice-Secretaris), Yılmaz Becerikli (Penningmeester),, Emre Uzun (ass. penningmeester), Kadir Bozdag (PR-medewerker), Oğuzhan Bozdag (Jeugdzaken) en Osman Karataş (Jeugdzaken)
Reacties