‘Buurtbewoner’ tijdens interview Omroep Gelderland is een bekende Arnhemmer

‘Buurtbewoner’ tijdens interview Omroep Gelderland is een bekende Arnhemmer

Verschillende media maakten gisteren en vandaag bekend dat de drugslab in de Arnhemse straat loppersumhof toch geen drugslab bleek te zijn. De politie stuurde hier zondagavond een tweet over, terwijl achteraf bleek dat het om een illegale brouwerij ging. (foto:screenshot)
Buurtbewoner is bekende Arnhemmer
De buurtbewoner die door Omroep Gelderland werd geinterviewd blijkt een bekende Arnhemmer te zijn. Dit wisten ze bij Omroep Gelderland natuurlijk niet. Buurtbewoner Galip Aydemir is voorzitter van de grootste moskeeorganisaties van Arnhem (Turkiyem moskee) en is ook nog wekelijks op de amateurvelden te zien bij Elsweide.

Verbaasde reacties
Aydemir reageerde verbaasd dat er een ‘drugslab’ was gevonden bij hun in de wijk. Achteraf werd dat gelukkig rechtgezet en waren buurtbewoners ’tevreden’ dat het ‘maar’ ging om een illegale brouwerij in plaats van een drugslab.


Geverifieerd door MonsterInsights