Wethouder Elfrink: Stemmingmakerij Gelderlander over ‘verdwijnen’ fontein Kerkplein

by AMS97531A123 | 13 februari 2017 11:03

Wethouder Elfrink maakt goed gebruik van sociale media. Hij reageert dan ook altijd als hij ergens wat van vindt. Zo ook over het artikel van de Gelderlander [1]waarin wordt geschreven over de fontein op het Kerkplein dat vanaf maandag 13 februari wordt weggehaald. (foto: Elfrink tijdens Giro)

Stemmingmakerij Gelderlander
De Gelderlander schreef volgens Gerrie Elfrink: ‘De kinderen van Arnhem hebben straks geen fontein meer en dat is de schuld van het filmhuis’. Dat is de stemmingmakerij van de Gelderlander. Oud nieuws bovendien’, aldus wethouder Elfrink.

[2]


‘De krant brengt leugens in het land’
Elfrink vervolgde verder: ‘De fontein is vervangen door een nieuw exemplaar op het marktplein een steenworp verderop. Dit is al sinds de opening bekend. En de oude fontein wijkt niet voor het filmhuis maar voor water van de Jansbeek. ‘De krant brengt leugens in het land.’ zei mijn oma vroeger al.’Aldus Gerrie Elfrink.

Harry De Vries (ex-burgemeester) vond de reactie van Elfrink niet kunnen: ‘Kom kom Gerrie… Je gaat toch geen Trump trekjes krijgen omdat er wat tegenwind is. Elfrink herhaalde zijn eerdere reactie en voegde daaraan toe dat er weinig wel klopt in het artikel van de Gelderlander.

[3]


Endnotes:
  1. de Gelderlander : http://www.gelderlander.nl/arnhem/fontein-verdwijnt-van-kerkplein-in-arnhem~a9f6609c/
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  3. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/02/13/wethouder-elfrink-stemmingmakerij-gelderlander-over-verdwijnen-fontein-kerkplein/