‘Voedselvergiftiging bederft feestvreugde bij Feestzaal Damla in Drempt’

‘Voedselvergiftiging bederft feestvreugde bij Feestzaal Damla in Drempt’

Het regent aan klachten bij Feestzaal Damla in Drempt na berichten van voedselvergiftiging tijdens een hennafeest waar veel mis is gegaan. Veel gasten hadden na het eten van kipgerechten last van maagklachten en duizeligheid. Verschillende gasten bevestigen ook via social media dat er sprake was van voedselvergiftiging. (foto: screenshot youtube)

Hennafeest in Feestzaal Damla
Zaterdag 12 februari was er een hennafeest van de families Demirci en Dincsoy. Şeyda Demirci en Osman Dinçsoy waren met familie en vrienden bijeen om een leuke avond te beleven. Şeyda Demirci is de dochter van Mehmet Demirci en de nicht van Ferhan Basaran, bestuurslid bij Fenerbahce Nederland. Basaran is ook bekend van zijn actieve periode bij futsalclub AFC Generalex.

Feestvreugde gauw voorbij
Na het serveren van het eten werd er door de gasten al gauw een ondraaglijke geur geconstateerd. Een geur welke volgens aanwezigen deed denken aan ongewassen voeten en die je dus niet wilt linken aan voedsel. Aldus een van de aanwezigen. Door de leiding van de zaal werd dit afgedaan als een test van nieuwe kruiden uit Turkije en dit lieten ze zelfs omroepen door de aanwezige muzikant, dezelfde muzikant welke later aangaf dat dit hem opgedragen is en zich hier niet in kon vinden.Veel gasten hebben na het eten van de bedorven kipgerechten last van maagklachten en duizeligheid gekregen.
Verschillende gasten bevestigen zoals in onderstaande screenshot via social media dat er sprake was van voedselvergiftiging. (foto: screenshot youtube)

Veel kritiek op directie
Wie een kijkje neemt op de facebookpagina van Damla Feestzalen ziet dat er veel kritiek is op de directie naar aanleiding van de maaltijden die geserveerd zijn.  De beoordelingen van recente bezoekers zijn dan ook alles behalve positief.

Een boos familielid gaat zelfs een klacht indienen bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit: ‘Wij en onze gasten (200 stuks) zijn bedorven kip voorgeschoteld met de illusie dat mijn andere specerijen heeft gebruikt. Een formele klacht ga ik u ook zo spoedig mogelijk laten toekomen.’

Excuus Damla verwijderd
Een officiele reactie van Damla Feestzalen volgde vrij snel nadat alle klachten binnenkwamen.
‘We willen ons excuus aanbieden vanwege nieuwe maaltijdkruiden die onze kok heeft gebruikt tijdens de hennafeest van gisteren. Ons excuus is gericht aan de organisatoren van het feestje en alle aanwezige gasten.’
Het vreemde is echter dat dit excuus na de aanhoudende klachtenregen weer werd verwijderd om vervolgens te ontkennen zo’n bericht geplaatst te hebben. (Zie screenshot excuses-uiting)

Damla Feestzalen heeft nog niet gereageerd op schriftelijke vragen van de redactie.