Cem Demir reageert op commotie over Damla feestzalen

Cem Demir reageert op commotie over Damla feestzalen

Zanger en presentator Cem Demir reageerde dinsdagochtend op berichten over ´voedselvergiftiging bij Damla FeestzalenDe bekende zanger is regelmatig te zien tijdens bruiloften en feesten van Nederlandse Turken in Gelderland.

Demir: Ik kies geen partij
´Ik wil iedereen vriendelijk verzoeken om mij niet verkeerd te begrijpen. Ik kies ook bewust geen partij. Ik ben bij veel optredens betrokken geweest bij Damla Feestzalen en weet dat tot vandaag iedereen tevreden naar huis is gegaan. Er waren nooit problemen. Hoe het zo ver heeft kunnen komen, is mij ook een raadsel. Ik was die dag ook in de zaal en was getuige van zeer slechte kipgerechten. Deze mensen verdienen hun brood met het verhuren van zalen. Het zou veel beter zijn als dit probleem opgelost wordt.´


Damla Feestzalen moet contact opnemen
Cem Demir vervolgde zijn reactie als volgt: ‘Ik vind het ook zeer vervelend, maar kan er persoonlijk ook niets aan doen. Als het aan mij ligt moet de eigenaar van DAMLA Feestzalen contact opnemen met de families en het probleem oplossen. Ik bied mijn verontschuldigingen aan als ik zelf iets fouts heb gedaan.’

De zanger reageerde met zijn post op socialmedia na aanhoudende kritiek op de directie van Damla Feestzalen. Tijdens de hennafeest van zaterdag 12 februari ging er veel mis en hadden veel gasten last van maagklachten en duizeligheid na het eten van kipgerechten. Omdat de kwestie niet ‘goed was afgehandeld’ zorgde dit voor veel kritische reacties en opmerkingen van betrokkenen.