Splinternieuwe Transporter van Marokkaan in Presikhaaf uitgebrand

Splinternieuwe Transporter van Marokkaan in Presikhaaf uitgebrand

Een splinternieuwe Transporter van een Marokkaanse Arnhemmer is vannacht rond half drie uitgebrand. Ooggetuigen melden dit aan HaberArnhem. Dit gebeurde aan de Dintelstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf waar Cafe Beyoglu en cafetaria Patrix gelegen zijn.

Eerst een enorme knal
Volgens ooggetuigen was er eerst een enorme knal, waarna de auto pas in brand vloog. Ondanks dat de brandweer snel ter plekke was, was de Transporter niet meer te redden. Ook een auto die ernaast stond geparkeerd, raakte zwaar beschadigd.
Zeer waarschijnlijk een auto pyromaan
Het is nog niet bekend hoe het vuur heeft kunnen ontstaat, maar rekening houdend met eerdere autobranden in Arnhem is het zeer waarschijnlijk dat er een auto pyromaan actief is. Het is al heel lang onrustig in Arnhem, wat betreft autobranden.

Wel is het opvallend dat het weer gaat om een brandende busje van een Arnhemmer met een niet Nederlandse achtergrond.
Reacties


Tags assigned to this article:
autobranddintelstraatpresikhaaPresikhaaf