USB drive met bestanden overleden dochter gestolen

USB drive met bestanden overleden dochter gestolen

Henk Mazier zoekt USB drive met daarop foto’s en video’s van overleden dochtertje.Inbraak in de kluis

Het feit dat er onbekende mensen je huis zonder toestemming betreden is al erg genoeg. Vooral als ze dan ook spullen meenemen uit je huis. Dit is Henk Mazier overkomen. Er is ingebroken in de kluis in zijn huis daar zijn waardevolle spullen uit gehaald. Hij wil twee dingen terug, twee dingen die onbetaalbare waarde hebben voor deze vader.
Bestanden overleden dochter
USB drive’s en een witte iPad in een zwarte hoes met gravure: “GEFELICITEERD SOFIE”. Op de usb drive’s stonden namelijk de foto’s en video’s van zijn overleden dochtertje Sofie. Vader vraagt het bericht zo veel mogelijk te delen. Hieronder het bericht.
Reacties


Tags assigned to this article:
Hank Mazieroverleden dochtertjeSofie