BEELDEN Beveiliger Media Markt ‘The Bear’ laat oordop-dief en vrienden toch gaan

by AMS97531A123 | 17 februari 2017 10:57

En weer was het raak bij de Media Markt in Arnhem. Op 4 januari 2017 probeert de bekende beveiliger ‘The Bear’ van de Media Markt in Arnhem een onbekende jongeman aan te houden voor diefstal. De beelden hiervan zijn naar buiten gebracht, omdat niemand zich nog heeft gemeld. De dader wilde oordoopjes van een dure merk lenen en later mogelijk terugbrengen.

[1]


‘The Bear’ spreekt dader aan
Op het moment dat de jongeman wordt aangesproken werkt hij alles behalve mee. Zijn ‘getrainde’ vrienden helpen hem ook, om de dader los te krijgen van de beveiliger. Op de beelden is dit heel goed te zien. Een van de vrienden probeert de beveiliger dan ook te slaan, wat mislukt.

Publiek kijkt toe
Opvallend is dat er veel publiek is op dat moment, maar dat iedereen toekijkt. Er is niemand die ‘The Bear’ even helpt bij de aanhouding. De beveiliger heeft de situatie mogelijk ingeschat en de jongens losgelaten om het niet te laten escaleren. Bronnen dichtbij de Media Markt melden dat de jongens geen kans zouden maken als ze ‘The Bear’ op straat zouden tegenkomen.

Politie zoekt getuigen
Dit is allemaal netjes vastgelegd op goede camerabeelden van Media Markt Arnhem. De politie is nog steeds op zoek naar de dader en zijn vrienden. Mocht je hem herkennen, en natuurlijk doet iemand dat, graag even melden bij de popo’s via 0900-8844 of vul het tipformulier[2] in.

[3]


Endnotes:
  1. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  2. tipformulier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/februari/02-oon/winkeldiefstal-met-geweld.html
  3. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/02/17/beelden-beveiliger-media-markt-the-bear-laat-oordop-dief-en-vrienden-toch-gaan/