Turkse supermarkt maakt medewerker van het jaar bekend

Turkse supermarkt maakt medewerker van het jaar bekend

Volgens bronnen dichtbij Supermarkt Guven  is Cengiz Sarikaya medewerker van het jaar geworden bij de Turkse supermarkt aan de honigkamp. (rechts op de foto)

Vriendelijk en hardwerkend
De vriendelijke en hardwerkende Cengiz is al vanaf dag een betrokken bij het succes van deze winkel in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Hij staat ook altijd klaar om de klanten te helpen in de winkel. Volgens de vaste klanten van de ‘Turkse Albert Heijn’ is hij er altijd, en groet hij iedereen met een glimlach wanneer de klant de winkel in komt.
Positieve eigenschappen
Cengiz is geen Arnhemmer en toch heeft hij in een korte tijd, na de opening, een band weten te creeren met veel klanten. Veel klanten herkennen hem dan ook direct bij binnenkomst in Guven. De positieve eigenschappen van de medewerker van het jaar worden ook door anderen herkent.

Andere kandidaten voor titel
De andere kanshebbers voor de titel van medewerker van het jaar 2016 waren floormanager Ali Osman en kassamedewerker Büşra. Arnhemmer Ali Osman verloor de strijd nipt en maakt mogelijk kans in de toekomst kans op deze titel. Kassamedewerker Büşra schijnt nog niet al te lang werkzaam te zijn bij de bekende Turkse supermarkt en is ook een kanshebber in 2017.

Wanneer de prijs wordt uitgereikt is nog niet bekend.


Geverifieerd door MonsterInsights