Chico’s Place uit Arnhem nu ook bekend in heel Europa

Chico’s Place uit Arnhem nu ook bekend in heel Europa

De Arnhemse grillhouse en restaurant Chico’s Place is onlangs verschenen in een filmpje van de Turkse zender Show TV. Een programma van de bekende Turkse acteurs Yunus Bulbul en Gokhan Guney was op bezoek in Arnhem en maakte ook kennis met de gastvrijheid van eigenaar Eyyub Uyar.
Filmpje wordt uitgezonden in heel Europa
In het filmpje, dat wordt uitgezonden in heel Europa, is Chico zelf te zien en krijgt hij allerlei vragen over zijn zaak en de gerechten die hij met liefde serveert aan de klanten. Dit zorgt ook af en toe voor veel humor tijdens de opnames. Ook andere medewerkers en bezoekers van Chico’s ┬ákomen aanbod.

De heren Yunus Bulbul en Gokhan Guney maken een rondreis door Europa en bezoeken allerlei bijzondere en unieke Turkse gelegenheden. Zo kwam men in Arnhem ook terecht bij Chico’s Place. Chico’s Place opende in 2010 de deuren aan de looierstraat in Arnhem. En is meer dan alleen een eetgelegenheid.

Turkse zanger Gokhan Guney ‘Orhan Baba’

Begrip in heel Gelderland
De eetgelegenheid is door de jaren heen een begrip geworden in heel Gelderland. Mensen komen zelfs van buiten Gelderland om een hapje te eten in Arnhem en om ‘Chico’ zelf te spreken. Zie onderstaande beelden van Chico’s Place:

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhemChicos placeRestaurant arnhem