DENK-leider Tunahan Kuzu komt donderdag naar Arnhem

DENK-leider Tunahan Kuzu komt donderdag naar Arnhem

DENK-leider Tunahan Kuzu komt donderdag 23 februari naar Arnhem voor een campagnebijeenkomst met Arnhemmers in verband met de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart.
Tunahan Kuzu in Arnhem
De leider van DENK zal samen met de Arnhemse kandidaat Rabia Karaman vragen beantwoorden van de aanwezigen. De bijeenkomst is openbaar. Rabia Karaman is in Arnhem fractievolger in de gemeenteraad namens Verenigd Arnhem. Eerder maakte Verenigd Arnhem al bekend dat het gaat samenwerken met DENK.

Waar DENK voor staat?
Donderdag zal Kuzu in het Rozet uitleggen ¬†waar DENK nu eigenlijk voor staat. De partij van de ex-PvdA’ers doet het best aardig voor een partij die pas net is begonnen. DENK heeft inmiddel duizenden leden en via social media heeft de partij veel meer volgers dan de gevestigde partijen. In tegenstelling tot andere partijen heeft het ook meer binding met de samenleving.

Datum: Donderdag 23 februari 2017
Locatie: Rozet, Kortestraat 16 Arnhem
Tijd: 19:00-21:00
Reacties