Derde elftal Elsweide laat koploper FC Jeugd bibberen in Arnhem

by AMS97531A123 | 19 februari 2017 18:02

Het derde elftal van Elsweide begint weer aardig te voetballen in de vijfde klasse van het amateurvoetbal. De ploeg van Murat Yilmaz deed het onmogelijke en speelde gelijk tegen koploper FC Jeugd (3). De thuisploeg had zelfs tot laat in de slotfase een 2-1 voorsprong tegen de Turkse ploeg uit Ede.

[1]

Koploper FC Jeugd op bezoek in Arnhem
De Arnhemmers ontvingen zondagochtend om 10:30 uur FC Jeugd (3) dat als koploper naar Presikhaaf kwam. Thuisploeg Elsweide stond laatste met twee punten. De ploeg van coach/leider Murat Yilmaz presteerde maximaal en wilde de Edenaren met nul punten naar huis sturen.

Yasin Bilgin opent de score
De 1-0 werd gemaakt door Yasin Bilgin, daarna maakte FC jeugd ook meteen de gelijkmaker. Dit was meteen ook de rust stand. In de tweede helft maakte kebabkoning[2] van Arnhem, Zafer Barlas, de 2-1 voor Elsweide. Het leek er ook op dat FC Jeugd daadwerkelijk zou gaan verliezen, totdat de gelijkmaker in de slotfase werd gemaakt door de Edenaren.

Veel kwaliteit in huis
Dit was meteen weer een domper voor de Arnhemmers. Afgelopen week gaf Elsweide ook een 4-0 voorsprong weg tegen het derde elftal van Arnhemse Boys (5-6). De boys staan tweede in de competitie. De ploeg heeft veel kwaliteit in huis, maar heeft ook moeite om 90 minuten lang goed te presteren. Laatste man Recep Saglam was man of the match voor Elsweide.