Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

by AMS97531A123 | 23 februari 2017 14:00

De politie in Arnhem-Zuid kondigde onlangs via social media aan dat het met een handhavingsactie gaat komen op winkelcentrum Drieslag. Eerder werden al waarschuwingen geuit door de politie. Toch had dit niet veel effect, waardoor handhaving ter plekke de oplossing lijkt te zijn. (foto: Politie Arnhem-Zuid)

[1]


Veel overlast door fietsers en bromfietsers
De aankondiging door de politie komt na veel overlast van fietsers en bromfietsers die door het voetgangersgebied rijden. Al geruime tijd zijn hier klachten over, vooral omdat fietsers en scooters hard en gevaarlijk door het voetgangersgebied rijden zonder rekening te houden metĀ voetgangers en kinderen.

Politie gaat samenwerken
De politie zal de handhaving samen met afdeling handhaving van de gemeente uitvoeren. De samenwerking zal succesvol zijn omdat er hierdoor meer man beschikbaar is voor handhaving en controle van het gebied.

Undercover agentenĀ 
Om onopvallend rond te kunnen lopen gaat de politie undercover agenten inzetten op winkelcentrum Drieslag. De agenten in burger gaan dan direct ingrijpen wanneer ze een fietser of bromfietser langs zien komen over het voetgangersgebied.




[2]

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.bmsigortam.nl
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/02/23/undercover-agenten-gaan-bekeuringen-uitschrijven-op-winkelcentrum-drieslag/