Arnhemse Amateurvoetballer geniet wekelijks van unieke döner

Arnhemse Amateurvoetballer geniet wekelijks van unieke döner

De linkshalf van Elsweide, Erdem Sezgin, herstelt op een bijzondere manier nadat hij maanden niet kon voetballen vanwege een hamstringblessure. 

Afgelopen week bepalend
De 26-jarige linkspoot van Elsweide was afgelopen week weer bepalend voor Elsweide toen hij in de slotfase mocht invallen. Ondanks conditiegebrek was hij belangrijk met twee assists waardoor de overwinning tegen Loo (1-2) een feit was.
Vaak aanwezig bij döner kraampje
Volgens bronnen dichtbij de speler is hij vaak aanwezig bij het döner kraampje van Barlas döner bij de Aldi in het Broek. Sezgin schijnt wekelijks, vooral op de vrijdag, uren te staan bij het kraampje om zo zijn lunch en ontbijt te combineren. Of hij dit bewust doet is niet bekend. Wel is bekend dat dit de speler een boost geeft, waardoor hij  voldoende energie heeft om te presteren op het veld.

Erdem Sezgin is een van de bekendste Turkse amateurvoetballers van Arnhem. Hij wordt regelmatig gespot in de stad en is herkenbaar met zijn opvallende Nike FC pet. Zondag 5 maart is de kraker thuis tegen koploper Veluwezoom, mogelijk speelt Erdem Sezgin dan langer omdat hij voldoende tijd heeft om weer zijn conditie te werken.
Reacties


Tags assigned to this article:
Barlas DonerDoner BarlasElsweideErdem Sezgin

Related Articles

Vitesse oefent in Driel tegen Turkse subtopper

Vitesse oefent op woensdag 24 juli om 19.00 uur tegen het Turkse Sivasspor dat al jaren naar Nederland komt voor

Barbershop Halil zoekt versterking in zijn zaak

Barbershop Halil is hard op zoek naar versterking in zijn zaak. Ben jij degene die hem komt versterken? Reacties

Arnhem krijgt weer een grote ‘Chinese Toko’

ARNHEM – De panden aan de Jansplaats 12 en 13 te Arnhem, met een totale oppervlakte van ca. 500 m²,