Arnhemse Amateurvoetballer geniet wekelijks van unieke döner

Arnhemse Amateurvoetballer geniet wekelijks van unieke döner

De linkshalf van Elsweide, Erdem Sezgin, herstelt op een bijzondere manier nadat hij maanden niet kon voetballen vanwege een hamstringblessure. 

Afgelopen week bepalend
De 26-jarige linkspoot van Elsweide was afgelopen week weer bepalend voor Elsweide toen hij in de slotfase mocht invallen. Ondanks conditiegebrek was hij belangrijk met twee assists waardoor de overwinning tegen Loo (1-2) een feit was.
Vaak aanwezig bij döner kraampje
Volgens bronnen dichtbij de speler is hij vaak aanwezig bij het döner kraampje van Barlas döner bij de Aldi in het Broek. Sezgin schijnt wekelijks, vooral op de vrijdag, uren te staan bij het kraampje om zo zijn lunch en ontbijt te combineren. Of hij dit bewust doet is niet bekend. Wel is bekend dat dit de speler een boost geeft, waardoor hij  voldoende energie heeft om te presteren op het veld.

Erdem Sezgin is een van de bekendste Turkse amateurvoetballers van Arnhem. Hij wordt regelmatig gespot in de stad en is herkenbaar met zijn opvallende Nike FC pet. Zondag 5 maart is de kraker thuis tegen koploper Veluwezoom, mogelijk speelt Erdem Sezgin dan langer omdat hij voldoende tijd heeft om weer zijn conditie te werken.
Reacties


Tags assigned to this article:
Barlas DonerDoner BarlasElsweideErdem Sezgin

Related Articles

Hulpvraag om rolstoelauto Esila(3) beweegt mensen om gul te zijn

Eerder publiceerden we een artikel over Esila, een drie jarige meisje, uit Arnhem die een speciale rolstoelauto nodig had. Vandaag

Oma (95) raakt op bizarre manier 60.000 euro aan contant geld ‘kwijt’

Bij een 95-jarige vrouw uit Doornenburg is 60.000 euro aan spaargeld uit haar woning verdwenen zonder dat iemand het heeft