Olympisch kampioene Elis Ligtlee heropent Fit For Free Arnhem

Olympisch kampioene Elis Ligtlee heropent Fit For Free Arnhem

Op 27 maart vieren wij de heropening van de Fit For Free in Arnhem. De sportschool heeft een transformatie ondergaan en opent opnieuw haar deuren. Voor deze feestelijke opening is olympisch kampioene baanwielrennen Elis Ligtlee uitgenodigd!




Iedereen is welkom
Tussen 18:00 en 21:00 uur is iedereen, leden en niet-leden, welkom om de opening te komen vieren. De topsportster zal om 19:00 uur officieel de deuren van de vernieuwde sportchool openen. Op deze avond is er ook de gelegenheid om de Nederlandse baanwielrenster te ontmoeten en mee te doen aan verschillende lessen en activiteiten.

Live-DJ
Een live-DJ zal de muziek verzorgen en bezoekers kunnen deelnemen aan het Fit For Free fietsspel waarbij ze kans maken op een jaar gratis fitness! Elis Ligtlee zal naast het officieel openen van de club ook een speciale spinning workout geven om 19.30 uur. Voor de demo dien je je vantevoren in te schrijven via https://www.fitforfree.nl/elis<http://account.solidmailer.com/t/j-l-ujshdy-l-j/>. Verder kun je meedoen aan een loting waarbij je kans maakt op een goodiebag!






Related Articles

Zuleyha en Duran kiezen ook voor Olde Beth exclusive

Zuleyha en Duran uit Heelsum hadden zaterdag familie en vrienden uitgenodigd voor hun verlovingsfeest bij Olde Beth weddings in Wehl.

Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Sinds zijn overstap en het starten van een eigen bedrijf is Arnhemmer Aykut Bozbiyik geen moment rustig geweest. De bekende

Bekende Pakketservice ontvangt taart van Post NL voor snelle bezorgingen

Een van de bekendste pakketdiensten uit de regio, Weis Post en Pakketservice, heeft gisteren een speciale taart ontvangen van Post

Geverifieerd door MonsterInsights