Olympisch kampioene Elis Ligtlee heropent Fit For Free Arnhem

Olympisch kampioene Elis Ligtlee heropent Fit For Free Arnhem

Op 27 maart vieren wij de heropening van de Fit For Free in Arnhem. De sportschool heeft een transformatie ondergaan en opent opnieuw haar deuren. Voor deze feestelijke opening is olympisch kampioene baanwielrennen Elis Ligtlee uitgenodigd!
Iedereen is welkom
Tussen 18:00 en 21:00 uur is iedereen, leden en niet-leden, welkom om de opening te komen vieren. De topsportster zal om 19:00 uur officieel de deuren van de vernieuwde sportchool openen. Op deze avond is er ook de gelegenheid om de Nederlandse baanwielrenster te ontmoeten en mee te doen aan verschillende lessen en activiteiten.

Live-DJ
Een live-DJ zal de muziek verzorgen en bezoekers kunnen deelnemen aan het Fit For Free fietsspel waarbij ze kans maken op een jaar gratis fitness! Elis Ligtlee zal naast het officieel openen van de club ook een speciale spinning workout geven om 19.30 uur. Voor de demo dien je je vantevoren in te schrijven via https://www.fitforfree.nl/elis<http://account.solidmailer.com/t/j-l-ujshdy-l-j/>. Verder kun je meedoen aan een loting waarbij je kans maakt op een goodiebag!
ReactiesRelated Articles

Succeslabel My Jewellery opent 4e boutique in Arnhem

My Jewellery heeft haar 4e boutique geopend in Arnhem. Dit keer zijn de pijlen gericht op Arnhem. Het karakteristieke, historische

Mashi Zamani geniet van het leven na verkoop DailyPhone

Mashi Zamani, bekend van het repareren van smartphone’s aan de steenstraat, heeft zijn zaak DailyPhone aan de steenstraat inmiddels verkocht.

Openingstijden Stadhuis en Loket Zuid rondom de feestdagen

Op donderdag 24 december (kerstavond, de dag voor kerst) en donderdag 31 december (oudjaarsdag) is het Loket Zuid geheel gesloten.