Olympisch kampioene Elis Ligtlee heropent Fit For Free Arnhem

by AMS97531A123 | 3 maart 2017 12:00

Op 27 maart vieren wij de heropening van de Fit For Free in Arnhem. De sportschool heeft een transformatie ondergaan en opent opnieuw haar deuren. Voor deze feestelijke opening is olympisch kampioene baanwielrennen Elis Ligtlee uitgenodigd![1]




Iedereen is welkom
Tussen 18:00 en 21:00 uur is iedereen, leden en niet-leden, welkom om de opening te komen vieren. De topsportster zal om 19:00 uur officieel de deuren van de vernieuwde sportchool openen. Op deze avond is er ook de gelegenheid om de Nederlandse baanwielrenster te ontmoeten en mee te doen aan verschillende lessen en activiteiten.

Live-DJ
Een live-DJ zal de muziek verzorgen en bezoekers kunnen deelnemen aan het Fit For Free fietsspel waarbij ze kans maken op een jaar gratis fitness! Elis Ligtlee zal naast het officieel openen van de club ook een speciale spinning workout geven om 19.30 uur. Voor de demo dien je je vantevoren in te schrijven via https://www.fitforfree.nl/elis[2]<http://account.solidmailer.com/t/j-l-ujshdy-l-j/[3]>. Verder kun je meedoen aan een loting waarbij je kans maakt op een goodiebag!

[4]


Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  2. https://www.fitforfree.nl/elis: https://www.fitforfree.nl/elis
  3. http://account.solidmailer.com/t/j-l-ujshdy-l-j/: http://account.solidmailer.com/t/j-l-ujshdy-l-j/
  4. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/03/03/olympisch-kampioene-elis-ligtlee-heropent-fit-for-free-arnhem/