Mashi Zamani geniet van het leven na verkoop DailyPhone

by AMS97531A123 | 13 maart 2017 12:58

Mashi Zamani, bekend van het repareren van smartphone’s aan de steenstraat, heeft zijn zaak DailyPhone aan de steenstraat inmiddels verkocht. Sindsdien geniet Zamani iets meer van het leven, volgens bronnen dichtbij de oprichter van ComforTools.[1]

Wie is Mashi Zamani?
Voor de niet kenners van Mashi Zamani. Hij was als een van de eerste in de Gelderse hoofdstad die begon met het repareren van smartphone’s en het verkopen van hoesjes voor allerlei soorten mobiele telefoons. DailyPhone zorgde er uiteindelijk ook voor dat de steenstraat in de loop der jaren meer van dit soort winkels kreeg.


Begonnen met ComforTools
Zamani heeft al die tijd natuurlijk niet stilgezeten. Al in zijn DailyPhone-tijd was hij bezig met de verkoop van mesjes en pincetten die nodig zijn voor het repareren van smartphone’s en tablets. Na de verkoop van DailyPhone heeft hij nu meer tijd om ComforTools bekender en groter te maken. Zamani verkoopt tegenwoordig allerlei soorten materiaal aan reparateurs van smartphone’s en tablets.

Een verslaggever van HaberArnhem kwam Zamani afgelopen zaterdag tegen bij Kapsalon Koksal[2]. Volgens bronnen bij de bekende Arnhemse kapper is Zamani een vaste klant bij de Turkse kapper.


Endnotes:
  1. ComforTools.: http://www.comfortools.nl/
  2. Kapsalon Koksal: http://haberarnhem.nl/?p=11329

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/03/13/mashi-zamani-geniet-van-het-leven-na-verkoop-dailyphone-2/