Supermarkt in Presikhaaf viert 1-jarig bestaan met hapjes en springkussen

Supermarkt in Presikhaaf viert 1-jarig bestaan met hapjes en springkussen

Supermarkt Guven aan de honigkamp in de Arnhemse wijk is niet meer weg te denken sinds dat het open is gegaan in februari 2016. De supergoedkope grootgutter werd meteen een concurrent voor bestaande Turkse groenteboeren en natuurlijk de andere bekende supermarkten in de wijk. Arnhem kreeg net als de grote steden ook een grote supermarkt.

1-jarig bestaan
Het management van Guven Supermarkt kondigde aan dat dit allemaal gevierd gaat worden. Er is namelijk een nieuwe actiefolder geintroduceerd met tientallen levensmiddelen in de aanbieding. Om de viering iets meer glans te geven worden klanten vandaag (zaterdag) getrakteerd op lekkere hapjes.




Hapjes en een grote springkussen
Aan de kleine kinderen is ook gedacht; Een grote springkussen zal vandaag, indien het weer dat toestaat, kinderen veel plezier geven als de ouders boodschappen doen.

Supermarkt Guven verandere veel in Arnhem en omgeving. Sinds de komst van deze supermarkt, kopen consumenten Oosterse en Turkse levensmiddelen voor veel scherpere prijzen. Er zijn zelfs bronnen die melden dat de Turkse supermarkt bepaalde producten goedkoper in de schappen heeft liggen dan sommige groothandelaren.



Tags assigned to this article:
guvensupermarkt arnhemTurkse supermarktoorlog

Related Articles

VIDEO PowNews gaat verhaal halen bij Marokkaanse jongeren Ede

De wijk Veldhuizen in Ede is de laatste tijd erg onrustig. Eerder schreven we over PowNews niet welkom in Ede

Voetbalmannen Elsweide voor een dag niet welkom bij de club

Voetbalclub Elsweide uit de Arnhemse wijk Presikhaaf doet er alles aan om iedereen thuis te laten voelen bij de club.

DutchMoslims: Laat je opa niet alleen in een moskee

Helaas komt het te vaak voor dat mescids (gebedsruimten) of moskeeën alleen worden bezocht door leden van de eerste generatie gastarbeiders.

Geverifieerd door MonsterInsights