BEELDEN Veel bekenden bij besnijdenisfeest familie Karakaya

BEELDEN Veel bekenden bij besnijdenisfeest familie Karakaya

Zaterdag mocht de zoon van Adil Karakaya zich een echte man noemen. Om zijn besnijdenis te vieren werd er een megafeest georganiseerd bij Oldebeth Exclusive met veel bekende namen uit Arnhem en Nederland. De besnijdenis van Arda vond al eerder plaats in besloten kring. (foto: By Tahir Ipekci)

Latif Dogan was ook in Nederland
Deze traditionele Turkse feest werd ook bijgewoond door Latif Dogan. Latif Dogan is een bekende Turkse zanger en vriend van Adil Karakaya. In Wehl werd Adil Karakaya samen met zijn familie gespot, gevolgd door vele beroemdheden uit heel Nederland. Nooit eerder waren zoveel bekende Nederlandse Turken samen aanwezig bij een feestje.
Veel bekende Nederlandse Turken
Op het feestje van Arda zijn vooral veel bekende Nederlandse Turken afgekomen. Zo kwam een verslaggever van HaberArnhem leden van de familie Yilidirim en de ondernemers Rahmi Gemril en Hasan Dogan tegen. Ook van buiten Arnhem waren er veel bekende gasten uitgenodigd waaronder Hikmet Gurcuoglu (vz Hotiad), Jilpaq CEO Faruk Halici, en Edelstaal Groep bestuurslid Ertan Torunogullari. De voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging uit Arnhem Aziz Zeyrek en Aytekin Duman van Luciano behoorden ook tot de gasten.

Bekende ondernemer
Adil Karakaya is een bekende ondernemer in de stad met nauwe banden met allerlei zelforganisaties. Elsweide bestuurslid Hakan Koprulu werd ook gespot met voorzitter Galip Aydemir van de Turkiyem moskee en BM Sigortam directeur Mehmet Keskin.

Het feestje van Arda was vrij bijzonder dankzij de aanwezigheid van zoveel bekende gasten en Latif Dogan. Latif Dogan was ook de peetoom (Kirve) van de zoon van Adil Karakaya.

ReactiesRelated Articles

24-jarige Mehmet komt om bij ernstig ongeval op de A16

De 24-jarige Mehmet Ali Kabak uit Dordrecht is dinsdagavond laat omgekomen op de A16 richting Rotterdam. Kabak moest uitwijken voor

Patrick Arink legt uit waarom hij stopt met nieuwswebsite Arnhem Direct

Het was al een tijdje rustig rondom Patrick Arink. Hij deelde nog amper tweets en niemand wist wat er eigenlijk

Olde Beth Exclusive ook perfect voor kleine feesten

Olde Beth Exclusive is ook zeer geschikt voor kleine feesten zoals verlovingen of verjaardagen.  Reacties