Arnhemse topspits allertijden op zoek naar gezonde voeding

Arnhemse topspits allertijden op zoek naar gezonde voeding

Arnhemmer en topspits Esen Gurbuz werd onlangs gespot in supermarkt Guven in de Arnhemse wijk Presikhaaf. De Turkse Arnhemmer was samen met zijn zoon aan het winkelen en werd op dat moment gespot door een fotograaf van HaberArnhem.

Esen Gurbuz was, volgens bronnen in de buurt, vrij lang bezig met het vinden van een geschikte pot ‘Gulcan Pekmez’ (fruitsiroop). De Turkse winkel heeft een breed assortiment waardoor een snelle keuze niet altijd goed lukt. In tegenstelling tot veel andere Turkse levensmiddelenzaken heeft Guven veel meer oppervlakte. Of het Esen Gurbuz helemaal gelukt is, is helaas niet bekend. Supermarkt Guven bestaat alweer een jaar en vierde dit met mega aanbiedingen.




Topspits
Gurbuz heeft nog een contract bij SC Veluwezoom. In de jaren hiervoor was hij een van de belangrijkste spelers in de voorhoede van FC Presikhaaf en AFC Arnhem. Hij is een van de weinige spelers die in verschillende competitieklassen van de KNVB kampioen is geworden. Tot op de dag van vandaag is niet bekend waarom deze Turkse Arnhemmer nooit heeft gespeeld bij Vitesse of NEC.

Twee maanden geleden had Esen Gurbuz nog last van een knieblessure en was hij bezig met een herstel. Af en toe een beetje honing en Turkse ‘pekmez’ schijnt volgens de experts goed te zijn voor het lichaam.






Related Articles

VIDEO Panna-Koning Touzani op pad met Jetro Willems

Soufiane Touzani zoekt PSV’er Jetro Willems op en gaat samen onder andere in de metro.

Elsweide wint eerste wedstrijd in de eerste klasse

De mannen van succescoach Harun Koprulu doen het ook goed in de eerste klasse. De E1 van Elsweide had uit

Samir Yazılıtaş akkoord met transfer naar nieuwe club

De vedette van Arnhem en oud-AFC Arnhem trainer Samir Yazilitas is rond met voetbalclub Elsweide uit Presikhaaf. De bevestiging hiervan

Geverifieerd door MonsterInsights