Gemeente corrigeert locatie Koningsmarkt met extra persbericht

Gemeente corrigeert locatie Koningsmarkt met extra persbericht

De Koningsmarkt op donderdag 27 april a.s zal toch niet plaatsvinden op het Koningsplein, zoals eerder werd aangegeven. In een extra persbericht maakte de gemeente bekend dat de nieuwe locatie voor de Koningsmarkt op het Gele Rijdersplein zal zijn.

Niet voor handelaren
Op de jaarlijkse Koningsmarkt kunnen particulieren overtollige huisraad, snuisterijen en kleding  verkopen. De Koningsmarkt is niet bedoeld voor handelaren. Wilt u een kraam huren? Dat kan op donderdag 6 april 2017 van 18.00 tot 20.00 uur of zaterdag 8 april 2017 van 11.00 tot 12.00 uur.

Locatie
Locatie: Kuifjes Corner hoek Bakkerstraat 26 en Pastoorstraat. De kosten zijn €39,- per kraam.  Kijk voor meer informatie over de huur en de regels die hiervoor gelden op de website van Stichting Viering Nationale Feest en Gedenkdagen in Arnhem.
ReactiesRelated Articles

VIDEO Gast gooit halve kilo Natrium in het water en ziet dit dan gebeuren

De vraag: wat gebeurt er als je een halve kilo Natrium in het water gooit? Nou deze gasten leggen hun

Supermarkt in Arnhem stunt met superaanbieding Pampers en Redbull actie

Supermarkt Guven aan de Honigkamp liet vandaag weer van zich horen met een bijzondere actie. De supermarkt uit de Arnhemse

Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen

Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen Reacties