Overleden woningovervaller limburgsingel kwam voor Rolex horloge van 30.000 euro

Overleden woningovervaller limburgsingel kwam voor Rolex horloge van 30.000 euro

Donderdagavond was er een woningoverval aan de limburgsingel in Arnhem-Zuid. De eigenaar van een bekende zonnestudio en primera uit Arnhem werd thuis overvallen door een onbekende dader. Althans dit was de officiele lezing naar buiten toe.

Bijzondere details bekend over woningoverval
Vrijdagochtend werd er al meer bekend, ondanks dat de politie niet veel naar buiten wilde brengen. De redactie van HaberArnhem spoorde meer informatie op dan de politie in Arnhem.


Woningovervaller aangereden
Verschillende bronnen maakten al donderdagavond melding van de overvaller die na de woningoverval werd aangereden door twee bestuurders, van een bezorgauto van een Arnhemse pizzeria, die daar toevallig ook was. De pizzabezorger schrok zich een hoedje en was al direct weg toen er schoten werden gelost. Volgens nog niet bevestigde bronnen zaten twee slachtoffers van de woningoverval in deze auto, toen ze de bezorger toevallig zagen staan.

Rolex-horloge 30.000 euro
Nog niet bevestigde bronnen melden dat de ‘overvaller’ eerst als koper van een Rolex-horloge zich meldde bij de eigenaar van de Arnhemse zonnestudio. De Rolex-horloge zou zo rond de 30.000 euro kosten. Of de deal via een online verkoopsite mislukt is is niet bekend. Ook is niet duidelijk of de dader met voorbedachte rade langs kwam om de horloge hoe dan ook te stelen.

De eigenaar van de Arnhemse zonnestudio had zijn voet ook nog eens in de gips, waardoor het nog onduidelijker is geworden hoe de auto van de pizzabezorger is gebruikt om achter de woningovervaller aan te rijden.

Twee ‘verdachten’ aangehouden
Wel zijn inmiddels twee verdachten van de ‘aanrijding’ aangehouden door de politie inzake de aanrijding. De politie wil vooralsnog weinig kwijt over de zaak, en behalve HaberArnhem is er geen enkele nieuwsbron die melding maakt van een Rolex-horloge van 30.000 euro waar de overvaller op af is gekomen.

Later meer…




 


Tags assigned to this article:
limburgsigel\overval arnhemwoningoverval

Related Articles

Beste Surinaams afhaalcentrum van Gelderland komt uit Arnhem

Wie lekker Surinaams wil eten komt toch echt naar de Hommelstraat in Arnhem. Warung Subur aan de Hommelstraat 71 is

Bekende Arnhemmers en politici zeer tevreden met uitslag referendum

(Politiek) Arnhem viert feest nadat bekend werd gemaakt dat 64,7% van de Arnhemmers voor stemde. Op foto’s op social media

VIDEO Marechaussee oefent in vertrekhal Schiphol

De Marechaussee bouwt kazerne om naar vertrekhal Schiphol.

Geverifieerd door MonsterInsights