Trouwambtenaar aanwezig tijdens bruiloft Baris Dagasan

Trouwambtenaar aanwezig tijdens bruiloft Baris Dagasan

Elsweide-speler Baris Dagasan trouwde afgelopen zaterdag met Kubra in een volle Oldebeth Exclusive in Wehl. De bekende Turkse Arnhemmer was zichtbaar gelukkig in de sjieke trouwzaal van Oldebeth Exclusive, toen hij samen met Kubra het ja-woord gaf. Een trouwambtenaar van de gemeente kwam speciaal langs om de plechtigheid officieel uit te voeren.




Veel vrienden en familie
Baris en Kubra hadden veel vrienden en kennissen uitgenodigd voor de bruiloft. Veel Arnhemmers uit de Arnhemse wijken Klarendal en Presikhaaf waren aanwezig bij de bruiloft van de zeer geliefde Turkse Arnhemmer uit Erzurum De all-time vrienden van Baris, Bahadir Arabaci, Mustafa Iric en Sezgin Avci waren ook zijn getuigen tijdens de bruiloft.

Behalve familie waren er ook veel (voetbal)vrienden van Baris aanwezig. Veel Arnhemse voetballers met verschillende achtergronde waren ook in Wehl om Baris persoonlijk te feliciteren tijdens zijn bruiloft. Zo kwamen we Gastronoom-koning Ali Deniz, AFC Arnhem oud-voorzitter Yener Sayilgan ,Nazir Fazli van NH Auto, Elsweide-trainer Rasid Gunes en veel voetballers van Elsweide tegen.

Oud-Elsweide en Anadolu ’90 trainer Habil Akbult en zijn zoon waren ook aanwezig samen met Hakan, Huseyin en Harun Koprulu.






Related Articles

Minder woninginbraken in mei 2016 in Arnhem-Zuid

Het gaat steeds beter in Arnhem-Zuid volgens de woninginbraken cijfers van de politie. Vijf keer bleef het volgens de politie

Wat te doen met vermogen en panden in Turkije?

Veel Nederlanders of Nederlandse Turken hebben panden, een investering of vermogen in Turkije.

Ook in april vonden de meeste woninginbraken plaats in Malburgen

De politie in Arnhem-Zuid maakte weer de woninginbraak cijfers van de maand april van dit jaar. In totaal vonden er 17

Geverifieerd door MonsterInsights