VIDEO Hollandse vrouw gaat zomaar tekeer tegen ‘vluchteling’

VIDEO Hollandse vrouw gaat zomaar tekeer tegen ‘vluchteling’

Een Hollandse dame ging zeer recent nogal tekeer tegen een 19-jarige jongeman die last had van het harde getik van de dame. Beiden waren, samen anderen, aan het ‘studeren’ in een bibliotheek ergens in Nederland. Het is niet bekend om welke stad het gaat.
Vriendelijk verzoek om rustig te tikken
Toen de 19-jarige jongen de dame vriendelijk verzocht om iets rustiger om te gaan met haar toetsenbord ging de dame nogal hevig tekeer. Ook omstanders kregen opmerkingen te horen toen ze er zich mee gingen bemoeien.

Beelden van ‘Christendame’
De vrouw was woedend dat haar werd gevraagd of ze rustiger kon gaan typen.  Ze werd namelijk altijd al gediscrimineerd door iedereen. Alle aanwezigen zouden last hebben gehad van haar luidruchtige toetsenbordgebruik. De 19-jarige jongen was voorbereid en nam alles op om te bewijzen hoe de blonde dame tekeer ging en allerlei rassenkwesties erbij haalde. De dame in kwestie ziet u hieronder:


Related Articles

Reisbureau Nuhr reageert op geruchten over faillissement

Een van Nederlands bekendste reisbureaus Nuhr reageerde recent via social media op geruchten en berichten dat Nuhr in financieel noodweer zou zitten

Erdogan en Putin reageren: Aanslag is provocatie

De Turkse president Erdoğan en de Russische president Putin hebben laten weten dat de moordaanslag op de Russische ambassadeur in

Tips tegen babbeltruc aan de deur, help ook de ouderen aan deze tips

Steeds vaker zijn er slachtoffers van een zogenoemde babbeltruc. Deze truc komt in verschillende vormen en plaatsen voor.

Geverifieerd door MonsterInsights