Brand in woning boven winkelcentrum Presikhaaf ontstond door illegale hennepkwekerij

Brand in woning boven winkelcentrum Presikhaaf ontstond door illegale hennepkwekerij

In een flatwoning boven winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem is woensdagmiddag een brand ontstaan omdat er een in werking zijnde hennepkwekerij met een onbekend aantal planten in deze woning aanwezig was. (foto by Fatih Alagoz Photography)




Illegale kwekerij boven winkelcentrum
Bronnen bij dichtbij het winkelcentrum bevestigen dit aan HaberArnhem. Mogelijk gaat het om een kwekerij van meer dan 200 planten waardoor de brand heviger was dan wanneer het om een kleinere kwekerij zou gaan.

Brandweer meteen uitgerukt
De brandweer is na de melding meteen uitgerukt om de brand meteen te blussen. Dit werd redelijk moeilijk omdat de stroom illegaal werd afgetapt en de woning slecht bereikbaar was. Met een hoogwerkwer kwam de brandweer alsnog in de buurt van de woning. Bij dit soort brandjes is er altijd ook nog extra gevaar vanwege een dreigende elektrocutie.

Of er mensen zijn opgepakt werd niet bekend gemaakt door de politie.






Related Articles

Domste koperdieven van Arnhem ‘vannacht’ op dak aangehouden

Volgens een persbericht van de politie zijn vannacht twee Arnhemmers van 29 en 37 jaar aangehouden op verdenking van diefstal

Officiële pasfoto’s nu ook mogelijk bij My Phone in Presikhaaf

MyPhone Arnhem in winkelcentrum Presikhaaf maakte onlangs bekend dat klanten sinds kort ook terecht kunnen voor officiële pasfoto’s. Het bedrijf

Zware drugscrimineel probeert vermomd als vrouw te ontsnappen

Het moet niet gekker worden. Sommige grote criminelen doen echt alles om te ontsnappen. Zo ook Clauvina da Silva uit

Geverifieerd door MonsterInsights