Chico’s Place komt met 1e twee uur gratis parkeren (na 18:00 uur)

Chico’s Place komt met 1e twee uur gratis parkeren (na 18:00 uur)

De bekende Arnhemse eetzaak in het centrum van Arnhem, Chico’s Place, komt met een bijzondere en klantvriendelijke maatregel om de klanten tegemoet te komen in de parkeerkosten.

Gratis Parkeren
Chico’s Place geeft per direct alle klanten een korting (Gratis Parkeren) als ze hun parkeerbon van de musisgarage laten zien. Het parkeergarage van TopShelf (voorheen V&D) is op 1 minuut afstand van Chico’s Place en is tot 24:00 uur open. Waardoor er altijd wel voldoende plek is om te parkeren.
Bonnen geldig na 18:00 uur
Alle klanten die na 18:00 uur geparkeerd hebben in de Musisgarage krijgen dan, bij het tonen van hun parkeerbon het ‘geld terug’ van Chico’s Place, doordat het wordt verrekend. Na 18:00 uur zijn de kosten voor het parkeren van de auto in de Musis Garage 0,50 ct per uur. Met een maximum van twee uur.

Promoten van binnenstad van Arnhem
Het management van Chico’s meldde verder in een persverklaring dat men hiermee als bedrijf de binnenstad van Arnhem promoot en er alles aan doet om het parkeren vooral niet als drempel te laten fungeren voor bezoekers.
ReactiesRelated Articles

Arnhem treurt om overlijden geliefde leraar Mehmet

De bekende Arnhemse oud-leraar Mehmet Caglayan is afgelopen vrijdag overleden. Verschillende bronnen uit Arnhem maakten hier melding van. Mehmet Caglayan

Weer een drugsdealer minder in Arnhem door oplettende wijkagent

In het kader van actieproject Schoon, Heel & Veilig is de politie in Arnhem druk bezig met het schoonvegen van

Online website Mijn Supermarkt serieuze concurrent voor Albert Heijn

De bezorgservice van Albert Heijn in Arnhem heeft er een serieuze concurrent bij. Online bezorgwebsite Mijn Supermarkt is onlangs begonnen