Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Ine van Burgsteden donderdag 13 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 33 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

Opvallende namen
De redactie van HaberArnhem kwam ook opvallende namen tegen die we tegenwoordig officieel Nederlander mogen noemen. De man met baard, die naast wethouder Ine van Burgsteden (blond) staat is de beroemde Arnhemse barber Arad van Born 2 Cut. Arad is zijn loopbaan begonnen bij Kapsalon Koksal waar hij jarenlang werkte alvorens hij zijn eigen zaak opende. Hij wordt ook regelmatig gespot in Arnhem als hij boodschappen haalt bij de coop.

Arad is een trendsetter in Arnhem
Volgens verschillende bronnen is de Iraanse barber ook een trendsetter in de stad omdat hij destijds als eerste in Arnhem en omgeving met een (lange) stoere baard kwam opdagen.

Op de foto zien we ook verder Arnhemmers staan die al meer dan 20 jaar in Arnhem wonen en sinds 2017 officieel Nederlander zijn geworden.



Related Articles

Bekende locatie op industrieterrein IJsseloord verkocht aan nieuwe eigenaar

ARNHEM – Het bedrijfscomplex aan de Veldoven 13 te Arnhem is onlangs verkocht. Het complex van ca. 1.650 m² is

Van der Vaart gespot in bekende Arnhemse snackbar

Oranje-international en bekende voetballer Rafael Van der Vaart was gisteren in de bekende Arnhemse friet- en kebapzaak De Gastronoom.  Hij is

King of Börek opent 1e winkel in ‘klein Istanbul’

Bülent Börekçilik, bekend in heel Turkije, heeft haar eerste vestiging in Europa geopend in de Gelderse hoofdstad. De bekende Turkse

Geverifieerd door MonsterInsights